Indrukwekkende Meccano bouwwerken te kijk in het oud-gemeentehuis

TEMSE – Temsenaar Jan Bressinck organiseerde voor de tiende keer een Meccano-expo in de feestzaal van het oud-gemeentehuis. Dit samen met leden van de Meccano Gilde (Nederland).

Ter gelegenheid van dit tinnen jubileum stelden zij bouwwerken tentoon die met Meccano-doos 10 gebouwd zijn. Die Kist 10 was de droom van elke Meccano-liefhebber, want die liet toe de meest uitgebreide modellen te bouwen. De resultaten zijn vaak indrukwekkend.

“Ondanks dat was de zogenaamde  ‘professionele” Meccanoliefhebber geen voorstander van de Kist 10″, verteld Jan Bressinck. “Omdat er op korte tijd, uit commerciële overwegingen, een groot aantal verschillende bouwdozen van Kist 10 op de markt gegooid werden en daardoor een groot aantal fouten bevatte.”

Meer foto’s, klik hier

“Met de Kist 10 kon men uitgebreide modellen bouwen”, aldus Jan Bressinck (vooraan)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *