Gemeentebestuur huldigde sportkampioenen

Sportgemeenschap neemt afscheid van emotionele schepen van Sport Debby Vermeiren.

TEMSE – Vrijdag 14 december huldigde het gemeentebestuur haar sportkampioenen. Theaterzaal Roxy was volgelopen met jonge en minder jonge sporters. Er werden dit jaar ook vijf unieke trofeeën uitgereikt.

De sportgemeenschap van Temse nam bij de aanvang van de viering afscheid van uitredend schepen van Sport Debby Vermeiren (CD&V). Zij mocht de eerste medaille, bloemen en lovende woorden in ontvangst nemen. Als kers op de taart had Rode Duivel Jan Vertonghen een videoboodschap voor de Sportschepen klaar. Vermeiren apprecieerde de attenties enorm. Zij beklemtoonde dat ze niet meer gedaan heeft dan haar job. Met hart en ziel, voor Temse.

Alle Provinciale (jeugd), Vlaamse, Nationale en Internationale kampioenen kregen een eervolle vermelding en attentie.

Ook dit jaar werden er 5 unieke trofeeën uitgereikt:

De jeugdsporttrofee van het jaar ging naar Amaury Cordeel. Hij behaalde onlangs de kampioenstitel in de Spaanse Formule 4 van de autosport.

Ski- en Bootclub De Durme werd tot Sportclub van het jaar gekroond.

Trofeeën voor Bijzondere Prestaties gingen naar Marnix Vanhee (de Temsese ‘Flandrien’) en naar Mousa El Habchi (videoanalist bij de Rode Duivels)

De trofee voor Sportverdienste van het jaar was voor Patrick Claus dit voor zijn bijna bovenmenselijke inspanningen en toewijding aan zijn sportclub KSV Temse.

(Het filmpje van Jan Vertonghen bekijkt u op onze Facebookpagina)

De laureaten van de bijzondere trofeeën met schepenen, gemeenteraadsleden en medewerkers van de sportdienst
De laureaten van de bijzondere trofeeën: vlnr.: Marc Cordeel, grootvader van Amaury Cordeel, Patrick Claus (KSV Temse), Marnix Vanhee (Temse Flandriën), Ronny De Kerf (Ski & Bootclub De Durme) en Mousa El Habchi (videoanalist Rode Duivels)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *