Weergoden zijn spelbreker voor Temse in de Wolken

Ondanks kletsnatte weer zondagavond toch nog redelijk wat belangstelling voor Radio Guga
TEMSE – Herfstig en nat weer zorgden ervoor dat Temse in de Wolken, gedeeltelijk in het water viel. Toch liep het plein aan het hoofdpodium zondagavond redelijk vol voor de partyband van Guga Baul. Zaterdagavond waren er heel wat feestvierders afgezakt naar het DJ Eiland, waar Studio Mayonaise de boel op stelten zette.

Zaterdag viel het nog mee, behalve dan een buitje tijdens het vuurwerk rond 22.30u. Heel wat feestvierders hielden het dan maar voor bekeken. De leden van VC De Gies, die na het vuurwerk speelden, zorgden er wel voor dat het plein ontplofte, met divers polonaises tot gevolg.

Zondag, waarvan de weerberichters een betere dag voorspeld hadden, begon het al snel te regenen. Toch was er voor de show van Michael Jackson imitator, Tielrodenaar Dean Van Roeyen, en Clan Hunaerts, met Thuis-acteur Geert Hunaerts toch wat belangstelling.

’s Avonds viel dan de regen met bakken uit de lucht maar toch was het plein aan de mainstage redelijk volgelopen voor de partyband Radio Guga, met komiek, imitator en showbeest Guga Baul.

Leuk detail: De echtgenote van Guga Baul, actrice Tine Embrechts, was ook aanwezig op de kaai. Zij volgde de show van in het tentje van de geluidstechniek.

Waarvan Baul zei toen hij alle medewerkers van Radio Guga voorstelde: “En daar in het tentje van het geluid staat mijn vrouw, maar daar blijfde af “.!!!

Ook op de kleine kaai, op het DJ-Eiland had men vooral zondag af te rekenen met het kletsnatte weer.

Zaterdagavond laat was er nog heel wat ambiance en volk met de dj’s van Studio Mayonaise. Zondag voor onder meer 2Ché Deejays en Disco Dasco gaf de jeugd niet thuis en speelde men voor een handvol feestvierders.
Meer foto’s van zaterdag, klik hier
Meer foto’s van zondag, klik hier 

Ondanks het kletsnatte weer was het plein aan de mainstage zondagavond redelijk volgelopen voor de partyband Radio Guga

 

Studio Mayonaise, met Master of Ceremony Geert Van Acker zette zaterdag de Kleine Kaai in vuur en vlam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *