Feestjes op de Wilfordkaai aan de vooravond van Temse in de Wolken

Eén derde van partyband Guga Baul  in Temsica

The Smarties laten Kaai 22 ‘ontploffen’

TEMSE – Op de vooravond van Temse in de Wolken (TIDW) pakten Concert Bar Temsica en taverne-restaurant Kaai 22 uit met een Pré-Temse in de Wolken – concert.

Op beide locaties was er veel ambiance en plezier.

Zaakvoerder Serge Van Autreve van Temsica kon zowaar drie muzikanten strikken die één derde uitmaken van de Partyband van imitator Guga Baul, die zondagavond de tweedaagse feesten op de mainstage mogen afsluiten, met ‘Radio Guga’.

Marc Bonne op drum, Bert Embrechts bas en zang (in een vorig leven nog lid van de TV-band ‘De Laatste Showband’ red.) en Filip Bollaert zang, gitaar en showman brachten Temsica snel onder stoom.

De komende weken staan er in Temsica nog heel wat optredens en feestpartijtjes gepland. Daarvoor checkt men de FB-pagina ‘Concept Bar Temsica ’18 ’19’.

Honderd meter verderop in Kaai 22 was er ook een feestje. De lokale coverband The Smarties, wiens agenda uitpuilt, met niet enkel optredens in de regio maar ook ver daarbuiten, was uitgenodigd door zaakvoerder Tony Nai voor een VIP concert. En dat viel niet in dovemansoren. Het pand was volgelopen voor superfeestje ‘avant la lettre’.

En zo is het TIDW weekend dit jaar goed ingezet.

Meer foto’s @Concept Bar Temsica, klik hier
Meer foto’s @ Kaai 22, klik hier

Heel veel ambiance in Concept Bar Temsica
Ook in Kaai 22 was er een superfeestje met The Smarties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *