Conceptbar Temsica laatste uitdaging van sportieve creatieveling Serge Van Autreve

TEMSE – Vanaf vrijdag 25 mei is Temse opnieuw een leuke ontmoetingsplaats rijker. Want dan opent de legendarische Temsica, aan de Wilfordkaai – weliswaar tijdelijk – opnieuw de deuren. Dit als een zogenaamde ‘concept-bar’. Voor zaakvoerder Serge Van Autreve is het meteen ook zijn laatste horecauitdaging.
Concept-bar Temsica opent vrijdag 25 mei

“De verloren grandeur van dit staaltje van architecturale pracht zal opnieuw herop geflakkerd worden, en wel aan de hand van een Concept Bar: een kleurrijke mish mash van goeie muziek, optredens, drinks & fingerfood, meubels, kunst, kledij, …en dit dus allemaal onder het dak, en op het zomerterras, van een historisch gebouw”, aldus Serge Van Autreve.

Voor Serge wordt het meteen zijn laatste uitdaging in de horeca. Nadat hij 32 jaar geleden begon met de oprichting van de legendarische Aba-Jour in Gent wil hij nu eindigen in de iconische Temsica.

“Het is de bedoeling dat zowel jong als oud gewoon een ontspannende tijd kan beleven.” klinkt het. “Bijna alles wat in het interieur te zien zal zijn – een mix van verschillende stijlen –, zal trouwens te koop aangeboden worden. Zelfstandigen, kunstenaars, muzikanten, …krijgen bij ons de kans om hun creaties gratis tentoon te stellen. Met onze Concept Bar bieden we dus ook andere ondernemers en creatievelingen een uniek platform aan.”
.
En doordat alles te koop zal zijn, zal er ook een constante beweging zijn in het interieur. Elk bezoekje aan Temsica kan dus verrassend zijn.

Regelmatig zullen er in conceptbar Temsica ook optredens gepland zijn. Zo begint het al op de openingsavond met een optreden van Bert Embrechts (oa. De Laatste Show Band, Boudewijn De Groot), Steven Vergauwen en Eric Bosteels.

Vrijdag 25 mei 18.00 uur opening Conceptbar Temsica Wilfordkaai 38 met om 20.00 uur optreden

Voor veel meer info:

/Conceptbar Temsica 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *