Belangrijk bericht voor alle sportverenigingen van Temse

TEMSE – Ingevolge de toepassingen van het Meerjarenplan 2014 – 2019 kunnen alle sportclubs een aanvraag indienen tot het bekomen van een sportsubsidie beleidsprioriteit 1 en 2. Deze subsidies vervangen de vroegere ‘Beleids- en Impulssubsidie’.

Verenigingen die de aanvraagformulieren niet rechtstreeks – als lid van de sportraad – hebben ontvangen, kunnen een digitale of papieren versie aanvragen op de Sportdienst, AC De Zaat, Frans Boelplein 1, Temse – 03 710 12 40.
Let wel: subsidiëring is enkel mogelijk na erkenning als sportvereniging door het Gemeentebestuur. Raadpleeg de erkenningvoorwaarden op www.temse.be

De aanvraag tot subsidiëring dient binnen te zijn vóór 10 september.
Je kan de aanvraag tot erkenning en het aanvraagformulier vinden op www.temse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *