Wit-Gele Kruis Temse en Wetteren deelt kaartspelen uit

GENT – Wit-Gele Kruisafdelingen Temse en Wetteren vieren respectievelijk hun 25ste en 30ste verjaardag. Naar aanleiding van deze dubbele verjaardag trakteren de afdelingen hun patiënten en potentiële nieuwe patiënten met een kaartspel.
Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen ontstond 78 jaar geleden in Gent. Sinds de start van de thuisverpleging breidde de werking alsmaar uit. De continue groei in aantal patiënten zorgde ervoor dat Wit-Gele Kruis ruim 25 jaar geleden een nieuwe afdeling kon starten in regio Temse en ruim 30 jaar geleden in Wetteren.

Kaartspel Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen Temse en Wetteren als uitvalsbasis
Steeds meer patiënten en hun artsen vonden de afgelopen jaren hun weg naar de  Wit-Gele Kruis afdelingen in Temse en Wetteren. ‘Daarbij klopten zowel jonge  patiënten als oudere zorgbehoevenden bij ons aan’, vertellen Katleen Polfliet  (hoofdverpleegkundige in Temse) en Els Buyl (hoofdverpleegkundige in Wetteren). ‘  Wij staan open voor elke zorgaanvraag en verzorgen patiënten van eender welk      ziekenfonds of eender welke leeftijd of religieuze overtuiging.”

 Gratis kaartspel
Verenigingen en serviceflats in de buurt van Temse en Wetteren, en alle huidige patiënten van de afdelingen, ontvangen ter gelegenheid van deze dubbele verjaardag een kaartspel. Daarop staan de contactgegevens van de afdelingen. Voor toekomstige patiënten zijn de kaarten dus handig om altijd een telefoonnummer bij de hand te hebben als er nood aan deskundige hulp zou zijn.

Wenst u ook een gratis Wit-Gele Kruis kaartspel? Bel dan naar 09 235 85 46.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *