Met Belgerinkel naar de Winkel 2015 kent heel wat bijval.

In de feestzaal van het gemeentehuis vond het slotmoment plaats van Met Belgerinkel naar de Winkel 2015.

Hoe meer mensen met de fiets of te voet hun boodschappen doen bij de lokale handelaars, hoe vlotter de mobiliteit in Temse kan verlopen. Daarnaast is het ook goed voor ieders gezondheid en zorgt het voor sociale contacten omdat je te voet of met de fiets vlugger een babbeltje kan slaan.

De actie was ook dit jaar een succes. Er waren 406 online deelnemers en 624 fietsers die deelnamen met een stickerkaart

Het gemeentebestuur en de Gezinsbond werkten dit jaar ook een kinderwedstrijd uit.
Alle kinderen van de 3de kleuterklas t.e.m. het 6de leerjaar konden deelnemen aan deze wedstrijd. Er waren maar liefst acht prijzen te verdienen. Heel wat kinderen haalden hun creatieve brein boven en maakten een gedicht, tekening, collage of schilderij, dat paste in het thema winkelen met de fiets.

Naast een resem ‘kleine’ prijzen waren er ook twee fietsen te winnen. De herenfiets werd gewonnen door Jan Hofman uit Elversele. Hilde Anné sleepte de damesfiets in de wacht.

Ter gelegenheid van het slotmoment was er ook een special guest. Unizo Temse voorzitter Patrick Michiels interviewde gewezen profwielrenner – sportdirecteur – bondscoach en huidig wielercommentator (VRT) José De Cauwer.

Meer foto’s, klik hier

Belgerinkel naar de Winkel 2015 Slotmoment
Alle winnaars geflankeerd door burgemeester Luc De Ryck (CD&V), schepenen, gemeenteraadsleden, de voorzitter van de gemeenteraad, sponsors en het lokale Unizo bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *