Kerstshopping en kerstmarkt in Temse-centrum op zaterdag 17 & zondag 18 december

TEMSE – Op zaterdag 17 en zondag 18 december wordt in de Kouterstraat opnieuw een Kerstshopping georganiseerd, met een podium voor optredens op beide dagen om 14.30 u. en 15.30 u.  Op zaterdag onder meer Nicola Knipo De Cock, die afgelopen jaar deelnam aan de talentenjacht De Voice op VTM. Op zondag kan men in de Clement ‘D Hooghelaan ondermeer terecht voor 50 Tinten Brys, de Nederlandstalige coverband van Herman Brys van The Norwegian Socks.
kerstevent-temse-2016
Kerstshopping met optredens in de Kouterstraat en Cl. ‘D Hooghelaan van Unizo en de Sleutelkern en Kerstmarkt met optredens van DJ’s en coverband op de Markt in een organisatie van TC De Vallei

De deelnemende winkels zijn dan open op zaterdag, van 10 tot 18 u., en op zondag, van 13 tot 18 u.

Op het marktplein pakt tegelijk tennisclub TC De Vallei uit met een twinkelende kerstmarkt vanaf 14 u. en DJ-optredens vanaf 17 u. Op zondag om 20 u. kan men  covergroep Rel aan het werk zien en horen.

De Kerstshopping is een initiatief van Unizo en Sleutelkern, de Kerstmarkt is een organisatie van tennisclub TC De Vallei. Het Gemeentebestuur verleent medewerking aan beide initiatieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *