Best Pittig organiseert avondcursus Verdedigingstechnieken

TEMSE – Elke maand organiseert ‘ Best Pittig’ Temse – het jongerennetwerk van Markant – een toffe activiteit voor dames van 25 tot 45. Best Pittig Temse is een netwerk voor actieve, jonge vrouwen: leuke activiteiten, toffe workshops én je kan er je persoonlijke netwerk uitbouwen.

Op 15 december organiseert men een avondcursus ‘Verdedigingstechnieken’ in GC Hoogendonck in Waasmunster.

“Marleen De Craecker van de club Kabuto in Waasmunster is één van de hoogst gegradueerde vrouwen in de gevechtstechniek Ju Jitsu in Vlaanderen. Zij zal ons kort informeren over de wetgeving en de sterke en zwakke punten bij een potentiële tegenstander”, stelt Annelies Verstraete. “Daarna gaan we zelf aan de slag om diverse technieken te oefenen: ontwijkingsoefeningen, leren vallen, bevrijdingstechnieken, slag- en stoottechnieken, controle, grondbevrijdingen en klemmen. Je hoeft dus helemaal niet sportief te zijn om te kunnen deelnemen.
Wij raden aan om comfortabele kledij te dragen. Na de workshop praten we nog wat na in de cafetaria. Best Pittig Temse trakteert je alvast op een welverdiend drankje.”

Cursus Verdedigingstechnieken:
donderdag 15 december van 20:00 tot 22:00
GC Hoogendonck Waasmunster
Nijverheidslaan 48, 9250 Waasmunster

7 euro voor leden, 14 euro voor niet-leden

Inschrijven per email: bestpittigtemse@gmail.com

best-pittig-zelfverdedigingstechnieken-2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *