Jongeren van toen ‘broebelden’ er weer op los

Blijft dit feestweekend  een éénmalig ‘broebelmoment‘ ?

TEMSE – De éénmalige (?) heropflakkering, met een feestweekend, van Jeugdclub Broebelke, dé place to be in de jaren ’70 voor de Temsese jeugd, was een grandioos succes.

voorstelling-historiek-broebelke-2016
Massale belangstelling voor de voorstelling van het Jaarboek van het Gemeentemuseum met de historiek van ’t Broebelke…
Vrijdagavond 25 november waren er meer dan 200 aanwezigen voor de voorstelling van de historiek van de vereniging en zaterdag was,  symbolischer kan moeilijk, het huidige jeugdhuis JOC De Nartist volgelopen met zowat 300 jongeren van toen voor een ouderwetse authentieke Broebelfuif met muziek uit de jaren ’70 met platenruiter deejay Rudy (Bredael).

Zaterdag in de vooravond, voor het startschot van de fuif,  genoten zowat 85 gewezen broebelaars van lekkere paella van het team van Temses horeca-icoon Frank Vermeulen.

Op beide dagen kon men ook genieten van een éénmalige comeback van het kleinkunstduo Werner (Maerevoet) & Yvette (Vercruyssen), 40 jaar geleden razend populair, en mocht drummer Jeffrey (Vermeiren) nog eens zijn drumsticks van toen uit de Broebelkast halen.

 

Meer foto’s, voorstelling historiek ’t Broebelke, klik hier
Meer foto’s, Broebelfuif 2016, klik hier

 

broebelfuif-temse-2016
…en een dag later veel volk voor de Broebelfuif in JOC De Nartist

Een gedachte over “Jongeren van toen ‘broebelden’ er weer op los”

  1. Dat was een plezante tijd heel leuk en samen horigheid gezellig samen zijn zondag s , wij dansten alleweken , dat was eens een tijd hè dank u voor die gezellig periode lieve

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *