Ook laatste beiaardconcert van deze zomer een succes

TEMSE – Ook het laatste beiaard-dubbelconcert op 30 augustus met rockband Unpayable was, mede dankzij het mooie weer, een schot in de roos.

De muziekband, bestaande uit 2 generaties eigenzinnige muzikanten uit Temse en Sint-Niklaas met leadzanger Ferre Vandervreken bestaat ondertussen acht jaar. Het was de eerste keer dat ze live op de Markt stonden. De unieke sound van Unpayable is kenmerkend, vol passie, emotie, kracht en eerlijkheid. Een live optreden staat dan ook garant voor zeemzoete maar vaak om-zich-heen-bijtende songs, oprecht gebracht door een groep gepassioneerde vrienden. Tegen alle vooroordelen in weten de 5 zich staande te houden door een gezamenlijke liefde voor muziek.

Wie het gemist heeft kan Unpayable meemaken in september tijdens Veldrock in de Veldstraat.

Meer foto’s, klik hier

DSC_0221

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *