Temse was weer in de Wolken

 Pigbag Army en Café Flamand hoogtepunten van de feesten
TEMSE – Heel wat feestvierders vonden dit weekend vlot de weg naar de Wilfordkaai voor het tweedaagse evenement Temse in de Wolken, het grootste jaarlijkse evenement in de Scheldegemeente. Duizenden aanwezigen genoten van het aanbod van diverse eet – en drinkstanden, animatie, kermis en vooral de muzikale optredens.
TIDW_2016_za
De zanger van VC De Gies bracht zaterdagnacht zijn set midden op het feestplein

Pigbag Army onder leiding van Master of Ceremonies Pascal Braeckman, geluidsman bij de programma’s van Tom Waes, zorgde zaterdagavond voor een eerste hoogtepunt van de feesten. Samen met Eline De Munck, Axl Peleman en Jan Van Eyken (ex-Kreuners) liet hij de kaai vol lopen. Het laatste optreden zaterdagavond, de Vlaamse coverband De Gies, dat maar aanving rond 1.30 uur, moest het wel met heel wat minder toeschouwers stellen. Maar de zanger zorgde dan maar voor een intiem muzikaal moment midden op het feestplein.

Zondagnamiddag kwamen de feesten traag op gang maar tijdens het optreden van de Royal Funk Force, de opwarmer voor de zotte bende van Café Flamand, liep de feestsite aan het hoofdpodium langzaam maar zeker goed gevuld. Tijdens de set van de topact met Miguel Wiels, Peter Van de Veire en Niels de Stadsbader was er geen houden meer aan. Van aan de Nijsstraat tot de Priester Poppestraat genoot de massa (red.: volgens de organisatie 1500 aanwezigen) van het muzikale, humoristische spektakel van de ingeweken Temsenaar, die naar eigen zeggen ‘Met de fiets gekomen was”.
Bij de aankondiging van Café Flamand deed presentator Jürgen Boel ook even een ‘Milowke’…(zie filmpje)

Ook op het DJ Eiland genoten zowel zaterdag – als zondagavond heel wat vooral jeugdige feestvierders van de beats van onder meer topacts 2Ché Deejays en Disco Dasco.

Meer foto’s zaterdag, klik hier
Meer foto’s zondag, klik hier

TIDW 2016 Zo_Café Flamand
De zotte bende van Café Flamand vulde de kaai van aan de Nijsstraat tot de Priester Poppestraat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *