Diamanten bruiloft François De Vlieger en Ivonne Wauters

TEMSE – François en Ivonne huwden op 23 oktober 1962 in Hamme. Hun huwelijk werd toen voltrokken door burgemeester Adolf Rosschaert.

François was werkzaam als aannemer in grond- en wegenwerken, Ivonne was meewerkende echtgenote. Ze stond in voor het onderhouden en schoonmaken van de magazijnen en de voertuigen.

Ze hebben 4 kinderen (2 zonen en 2 dochters) en 7 kleinkinderen (2 kleinzonen en 5 kleindochters). François en Ivonne houden er van om samen op vakantie te gaan naar hun buitenverblijf. De attenties van het Koninklijk Paleis en van het gemeentebestuur werden overhandigd door burgemeester Hugo Maes (CD&V).

Laureaten jaarmarkt Temse-Velle gehuldigd

TEMSE- Op 15 augustus vond de jaarmarkt in Temse (Velle) plaats. Op vrijdagavond 18 november vierde het Lokaal Bestuur en het jaarmarktcomité de laureaten van deze jaarmarkt.

Er waren een kleine 200 genodigden. De laureaten werden gehuldigd door burgemeester Hugo Maes (CD&V) en schepen van Landbouw Debby Vermeiren (CD&V).

Op de foto: Op de eerste rij van links naar rechts: burgemeester Hugo Maes, schepen van Landbouw Debby Vermeiren, Eddy Van Dender Laureaat Pony’s, Danny Troubleyn 1ste in de rangschikking pony’s van 2022, Brigitte Van de Voorde, administratief bediende, Stephan Van der Gucht, schepen van Financiën.

Op de tweede rij de leden van het jaarmarktcomité en keurders v.l.n.r.: Jozef Polfliet, Gaston Van Lombergen, Karel Van Den Bossche, Walter Goossens, Marc Van Bastelaere, Roger Trogh, Christoph Van Bogaert en Eddy Meul.

Afwezige Laureaten: Luc Imschoot, laureaat labeurpaarden en Luc en Johan Veldeman, laureaat warmbloeden.

Elly wint na spannende strijd prinsverkiezing Tielrode 2023

TIELRODE – Elly Thomaes (38) is in het Gildenhuis in Tielrode, na een spannende strijd, verkozen tot Prins carnaval 2023. “Het was het mooiste maar meest zenuwslopende moment van men leven”, reageerde de kersverse Prins ‘the day after’.

Er was heel veel belangstelling voor de verkiezing van het comité Orde van het Veir. Het was dan ook al jaren geleden dat er in Tielrode nog eens een verkiezing moest georganiseerd worden om de carnavalsprins aan te duiden.

Het was al ruim na middernacht zaterdagnacht, zowat kwart voor één, voor alle stemmen geteld waren. De twee kandidaten waren aan elkaar gewaagd, dat bleek snel uit het aantal stemmen. Winnares Elly behaalde er 92, tegenstander Karine De Kegel kreeg 90 stemmen achter haar naam.

Vriendschappelijke strijd

“Ik ben blij dat ik na vijf jaar de fakkel mag overnemen van mijn man Keizer Stefan I”, glunderd Elly. “Ik won met slechts twee stemmen verschil, ik kan niet omschrijven hoe trots ik ben.”

“Vooral wil ik men tegenkandidaat en haar groep de Sharky’s bedanken voor de mooie en vriendschappelijke strijd voor de titel. Daarnaast ook men gezin want zonder hun onvoorwaardelijk steun had ik de niet gekund. En uiteraard mijn groep TKV The Gommybears die altijd achter me stonden.”

“Ook mijn toekomstige eredames Sara en Melissa wil ik, twee toppers van dames die meer dan gewone vrienden geworden zijn. Ook Vicky en Diego die wekenlang gezwoegd hebben om samen met ons een campagnelied te maken waar ik zo trots op ben.”

“De Orde van t’ Veir voor het bieden van deze kans. Ik beloof hen dat ik meer dan men uiterste best zal doen om van Tielrode 2023 weer een feest te maken vol plezier, feest en een mooie stoet. En last but not least….alle carnavalisten en vrienden die gisteren aanwezig waren. Zonder hun stem was mijn droom nooit uitgekomen. Ik wil hen bedanken om er samen met ons gisteren één groot feest van te maken tot in de vroege uurtjes.”

Meer foto’s, klik hier

Elly Thomaes werd na een spannende strijd verkozen tot Prins carnaval Tielrode 2023

Veel blije kinderen na speelgoedactie van Tesamen

TEMSE – De vijfde speelgoedinzameling van partij Tesamen was weer een groot succes. Met het initiatief wil men de Sint een handje toesteken om ook kansarme kinderen gelukkig te maken.

Jaarlijks worden via de armoedevereniging Welzijnschakels en via persoonlijke kanalen ouders uitgenodigd om te kiezen uit het ingezamelde speelgoed dat uitgestald werd per leeftijdscategorie. Per kind mochten ouders een pakketje van een vijftal stukken samenstellen. Van de grote stukken mocht men één per gezin uitkiezen.

Prettig Sinterklaasfeest

Er werden ook heel wat knuffels uitgedeeld

“We zien dat de armoede in Temse en elders toenemen en willen niet zomaar toekijken”, stelt Brigitte Caura van Tesamen. “De gestegen levensduurte en de fors hoge energiekosten maken dat er in veel gezinnen met jonge kinderen geen of weinig budget is om cadeautjes te kopen voor de komende feestdagen. Wij vinden dat elk kind heeft recht heeft op een prettig Sinterklaasfeest en maakten dit ook dit jaar weer mogelijk met onze inzameling.”

“We konden zowat 120 kinderen blij maken”, klinkt het. “Maar dat aantal zal komende week nog wat oplopen omdat sommige ouders die dag niet langs konden komen of het vergeten waren.”

Meer foto’s, klik hier

Tesamen wil ook kansarme kinderen een leuk Sinterklaasfeest laten beleven

Uitvaart van eredeken Julien Schreyen

Lichaam nu vrijgegeven, nadat het was afgestaan aan de wetenschap

TEMSE – In de O.L.V.-kerk vond zaterdag 26 november de uitvaart plaats van erdedeken Julien Schreyen. Na zijn overlijden op 5 augustus 2021 schonk hij zijn lichaam aan de wetenschap. Het lichaam was nu vrijgegeven en werd zaterdag begraven. Zo’n 75 aanwezigen woonden de uitvaartliturgie bij.

E.H. Julien Schreyen, eredeken van het vroegere dekenaat Temse, is op 5 augustus 2021 in het A.Z. Jan Palfijn in Gent overleden.

Hij werd geboren in Oosterzele op 13 februari 1944 en samen met zijn broer Willy (dominicaan, + 2018) priester gewijd op 6 juli 1968 in Oosterzele. Aan de KU Leuven behaalde hij in 1971 het licentiaatsdiploma pastoraaltheologie. Hij was onderpastoor in Gentbrugge Sint-Eligius en werd professor en geestelijk directeur van het Grootseminarie in Gent.

Pastoor-moderator

Hij gaf ook les aan het Technisch Instituut Sint-Antonius in Gent. Op 3 januari 1978 werd hij aangesteld als proost van de Sociale Werken (Christelijke Arbeidersbeweging – ACW) van het arrondisement Sint-Niklaas.

Op 30 juni 1986 werd hij benoemd tot pastoor-deken van Temse. Hij werd pastoor van Temse, O.-L.-Vrouw, Steendorp – Sint-Jan Evangelist, Temse Hollebeek, Christus Koning en Velle, Sint-Jozef. Bij de hervorming van de dekenaten werd hij op 1 september 2016 pastoor-moderator van de parochie Kruibeke/Temse.

Hij bekwam eervol ontslag en pensioen op 31 mei 2018.

Lichaam afgestaan

32 jaar lang was hij een vertrouwd gezicht voor de parochianen, tot hij in 2018 samen met zijn broer en hulppastoor Wim Schreyen met pensioen ging. Schreyen, ook ere-deken van Temse, gaf toen het stokje door aan pastoor Lambert Lwamba Musinde, maar ging wel nog jonge priesters begeleiden. Hij werd 77 jaar.

Julien Schreyen heeft zijn lichaam afgestaan voor de wetenschap aan het Vesalius Instituut van de KU Leuven. Daar wordt het lichaam gebruikt voor medisch en wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Meer foto’s ? Klik hier

Veel belangstelling voor Fair – Trade Avond met eregaste – wereldvermaarde gynaecologe – Marleen Temmerman

TEMSE – De Trekkersgroep FairTradeGemeente Temse sloot op donderdag 24 november haar tiende werkingsjaar, in samenwerking met het Lokaal bestuur,
traditioneel af met een FairTrade Avond. Hierbij gaat steeds de aandacht naar een mondiaal thema. De feestzaal van het gemeentehuis was volgelopen met ruim 100 aanwezigen.

Geconfronteerd met een heleboel ‘urgente’ uitdagingen in de wereld die in 2022 lijken samen te komen, hoopt de Trekkersgroep met haar evenementen een ‘steen te kunnen verleggen’ in de strijd voor mens en voor natuur.

De feestzaal van het gemeentehuis was volgelopen voor de avond

Wereld Gezondheid Organisatie

Eregaste en gastspreker was Marleen Temmerman, de wereldvermaarde gynaecologe. Het thema “Vrouwen Gezondheid en Vrouwenrechten” vat heel goed haar levensdoel samen. Zij was de eerste vrouwelijke professor Gynaecologie in België. Haar studie aan het Tropisch Instituut in Antwerpen deed haar blik richten naar de rest van de wereld.

Het zou uiteindelijk Afrika worden. Na een korte politieke loopbaan (2007) en na haar engagement in de Wereld Gezondheid Organisatie (2012) besliste ze in 2015 uiteindelijk terug als gynaecologe te werken, weliswaar in het AGA Khan ziekenhuis in Nairobi (Kenia).

Boeiende uiteenzetting

Zij kreeg wereldwijd voor haar actieve inzet voor vrouwenrechten talrijke onderscheidingen en prijzen. Hierbij doet ze aan sensibilisering bij de Afrikaanse vrouw en heeft ze specifiek aandacht voor de problematiek van vrouwenbesnijdenis, genitale verminkingen, voortplanting, armoede.

Na haar boeiende uiteenzetting konden de aanwezigen nog vragen stellen, daarvan werd gretig gebruik gemaakt.

De avond werd muzikaal opgeluisterd door het Duo Alexandra Alden. Deze jonge muzikante, 25 jaar nog maar, is afkomstig uit Malta en resideert afwisselend in Rotterdam. Ze won in 2019 met de song ‘Darling’ de wedstrijd ‘Het mooiste liedje’ in Eindhoven. Haar muziek ademt soms mediterrane mystiek en poëzie uit, dan weer introverte folk maar het kan ook jazz zijn, tot zelfs betoverende sprookjesmuziek.

Met fairtradedrank en -hapjes uit de Oxfam Wereldwinkel werd de avond gezellig afgesloten.

Meer foto’s, klik hier

Eregaste Marleen Temmerman (midden) geflankeerd door de Trekkersgroep FairaTrdeGemeente met Els Vercouteren (rechts) en burgemeester Hugo Maes

Sociaal Huis enkel bereikbaar via hoofdingang in de Kouterstraat

TEMSE – Vanaf komende maandag 28 november starten de afbraakwerken van de ‘oude kapel’ van het OCMW in de Gasthuisstraat.

Gedurende deze afbraakwerken is er – om veiligheidsredenen – slechts één toegang tot het sociaal huis en dat is via de hoofdingang aan de Kouterstraat 1. Deze werken duren tot ongeveer 23 december.

De afbraakwerken gebeuren om plaats te ruimen voor een nieuwe polikliniek van het Vitaz ziekenhuis, in de Gasthuisstraat, tussen het huidige ziekenhuisgebouw – De Pelikaan – en de OCMW-kantoren/Sociaal Huis in de Kouterstraat.

Tijdens de afbraak van de kapel kan men het Sociaal Huis enkel bereiken via de Kouterstraat, tegenover ‘Kruidvat’

Week van de Handhaving op zwerfvuil en sluikstort levert in Temse 64 aanmaningen en vaststellingen op

TEMSE – De zesde editie van ‘de Week van de Handhaving op zwerfvuil en sluikstort’ vond plaats tussen 3 en 9 oktober. Ook in Temse werden extra controles uitgevoerd. Dat leverde 64 resultaten op van bewoners die betrapt werden op sluikstort.

Tijdens de eerste week van oktober week werden in heel Vlaanderen de controles op overtredingen fors opgedreven. 193 lokale besturen, politiezones, afvalintercommunales en Vlaamse partners bundelden de krachten. De acties in Temse wierpen hun vruchten af.

Aanpak in Temse

Tijdens die week voerden de handhavers van ons Lokaal Bestuur en Vlaamse ambtenaren (gemeenschapswachten, vaststellende ambtenaren, toezichthouders, handhavers van OVAM en de lokale politie) in gemengde patrouilles extra controles uit. De focus lag op inbreuken rond zwerfvuil en sluikstort. Verder onderzochten we het sluikstort om aanwijzingen van de overtreder te vinden.

“We vergroten de pakkans en maken zo duidelijk dat er maar één plaats is voor zwerfvuil: in de vuilnisbak. Overtreders worden in onze gemeente bestraft.” geeft schepen van Milieu Debby Vermeiren (CD&V) aan.

Peukenactie

Tijdens de Week van de Handhaving werd de lopende peukenactie extra in de verf gezet.

“Sinds deze zomer sensibiliseren en handhaven we tegen de overlast die peuken in ons straatbeeld veroorzaken”, stelt Debby Vermeiren. ” Onze gemeenschapswachten verspreiden promotiemateriaal aan de hotspots, delen gericht zakasbakjes uit en zorgen voor meer recipiënten voor peuken op het openbaar domein.”

Resultaten

Al deze acties leverden deze resultaten op:

  • 20 mondelinge of schriftelijke aanmaningen voor sluikstort
  • 12 vaststellingen voor zwerfvuil
  • 6 vaststellingen sluikstort zonder bekende dader
  • 2 camera-registraties sluikstort met bekende dader
Ook in industriezone TTS wordt regelmatig zwerfvuil gedumpt

Ook dit jaar weer Sint-actie van Temse Schenkt

Pakket bestellen kan nog tot zondag 27 november

TEMSE – Ook dit jaar organiseert goede doel organisatie Temse Schenkt de grote Sint-actie. Men kan een pakket met chocolade en lekkers laten leveren door de Sint en zijn Pieten op zaterdag 3 december.

“Nog tot zondag 27 november kan bestellen voor zichzelf of om een behoeftig kind gelukkig te maken”, stelt Martine Le Blon. “Onze ruim gevulde pakketen zitten vol chocolade en zoveel lekkers, voor 7.5 euro ontvang je uw pakket overhandigd door de Sint en piet themselve.”

“Wil je graag een pakketje doneren voor een behoeftig kind? dit kan ook…. onze Sint en piet gaan op 3 december weer deur aan deur bij onze behoeftige kindjes tijdens onze jaarlijkse Sint parade. wil je gewoon een eurotje schenken? dit kan ook.. vele beetjes maken één groot. Voor de bedrijven die bestellen zoals afgelopen jaren vraag vrijblijvend je attest. dit maken we met plezier op.”

Een pakket bestellen kan via deze link

Net zoals vorig jaar (boven) en in 2020 (onder) organiseert Temse Schenkt een Sint-actie

Leerlingen Hollebeekschool warmen zich op voor wedstrijd Rode Duivels

TEMSE – Vanavond spelen de Rode Duivels de eerste wedstrijd op het WK tegen Canada. De leerlingen van de lagere afdeling van de Hollebeekschool konden zich alvast opwarmen voor de wedstrijd met ‘Warior‘, het officiële Rode Duivels campagnelied van Oscar and the Wolf.

“Vanavond supporteren wij voor de Rode Duivels, zeker weten”, klonk het bij de directie. “Om ons al op te warmen voor de eerste match, en omdat extra bewegen altijd goed is , leerden we gisteren ons WK-dansje aan . Nu maar hopen dat we dit nog héél lang mogen dansen.”

Bekijk het filmpje onderaan

Eindelijk nog eens een Prins carnavalsverkiezing in Tielrode

Beide kandidaten willen er zaterdag samen een groot feest van maken

TIELRODE – Komende zaterdag vind sinds lang nog eens een prins carnavalsverkiezing plaats in Tielrode. Elly Thomaes neemt het op tegen Karine De Kegel. Beiden zijn lid van een Tielroodse carnavalsvereniging, het wordt dus wellicht een spannende strijd voor de titel.

Oorspronkelijk waren er drie kandidaten maar Amber Steels (21), van carnvalsvereniging de Kettermuitsvrienden, besliste enkele weken geleden om toch af te zien van deelname.

Carnavalsfamilie

Elly Thomaes (38) is lid van carnavalsvereniging TKV The Gommybears en is verkoopster in een beenhouwerij in Waasmunster.

Elly Thomaes

De carnavalsgroep werd tien jaar geleden opgericht en Elly is voorzitter. De ganse familie is carnavalgek. Met haar kandidatuur wil ze in de voetsporen treden van haar echtgenoot Stefan Ivens. Hij was al drie keer prins carnaval van Tielrode en momenteel draagt hij de titel van Keizer carnaval van de Durmegemeente. En ook de twee kinderen van Elly en Stefan doen lustig mee, zij waren al kinderprins van Tielrode.

Geen concurrentie

“Ik ben twee jaar eredame geweest van Stefan en nu wil ik het zelf eens proberen”, vertelt Elly. “Vorig jaar was ik ook kandidaat maar door de gekende pandemie was de verkiezing afgelast. Ik dacht dat ik voor dit jaar de enige kandidaat zou zijn maar toen bleken er nog twee andere leuke dames mee te willen doen aan de verkiezing, wat altijd plezant is. Het is leuk dat Tielrode carnaval opnieuw opleeft.”

Even later gooide één van de kandidaten de handdoek in de ring en zijn ze nu dus nog met twee voor de prinsverkiezing.

“Er is geen sprake van concurentiestrijd, iedereen wil wel winnen maar ik gun Karine evenzeer de titel”, stelt Elly. “Na corona is het trouwens niet evident om voldoende sponsoring te vinden. Alles heeft twee jaar stil gelegen en het is niet makkelijk om alles opnieuw op gang te trekken. Daarom moeten we iedereen motiveren om opnieuw buiten te komen. Ik ga samen met de andere kandidaat een feestje bouwen komende zaterdag. Wie er ook wint we maken van Tielrode carnaval één groot feest.”

Tienjarig jubileum

Karine De Kegel (50) is als kandidaat de ouderdomsdeken. Ze is vijf jaar lid van KV De Sharky’s, is er bestuurslid en werkt in een bakkerij in Tielrode. Als ze de titel in de wacht sleept zou de de eerste zijn van haar vereniging.

Karine De Kegel

“Als carnavalist wil men altijd wel eens deelnemen aan een prinsverkiezing”, stelt Karine. Ik heb mij kandidaat gesteld omdat er toch wat strijd zou zijn met de verkiezing. Ik ben zelf 50 jaar en onze groep vierde tijdens het coronajaar 2020 het tienjarig jubileum. Het zou dus mooi zijn mocht ik de verkiezing winnen en we dit jaar een Prins hebben met onze vereniging.”

Zelf winnen

“Momenteel is mijn leven naast mijn job vooral carnaval”, klinkt het bij Karine. “Ik heb ooit zaalvoetbal gespeeld maar daar voel mij nu iets te oud voor. Het zal trouwens een spannende verkiezing worden. We hebben beiden onze groep als achterban dus dat zijn al heel wat stemmen die we sowieso gaan krijgen.”

Ik wens Elly veel succes tijdens de verkiezing maar uiteraard zou ik graag zelf winnen”, lacht Karine.

Verkiezing Prins Carnaval Tielrode 2023:
Zaterdag 26 november 20.11 uur zaal Gildenhuis Kaaistraat 10 Tielrode

Beide kandidaten willen er zaterdag samen een groot feest van maken

Temse krijgt label pleegzorggemeente

TEMSE – Temse ontving op zaterdag 19 november het label van pleegzorggemeente. Zo wil men het maatschappelijk draagvlak voor pleegzorg vergroten en pleegzorg in Temse bekend maken.

Pleegzorg in Temse

“In Temse zijn er 33 pleeggezinnen actief. Samen zorgen zij voor de opvang van 50 pleegkinderen en 2 pleeggasten”, stelt schepen van Welzijn Patrick Vermeulen (Open VLD) “Alle pleeggezinnen en -kinderen werden zaterdag uitgenodigd op de overhandiging van het label.”

” Samen met de verantwoordelijken van Pleegzorg Oost-Vlaanderen en de gezinsbegeleiders konden de gezinnen elkaar leren kennen en ervaringen uitwisselen. Er was ook een getuigenis van een pleegmoeder die niet enkel haar verhaal deelde, maar ook enkele nuttige tips had voor de burgemeester en de schepenen. Voor de pleegkinderen was er animatie voorzien en zij keerden huiswaarts met een goedgevulde goodiebag.”

Wat gaat Lokaal Bestuur Temse doen?

“Wij zullen pleegzorg meer bekend maken door promocampagnes en infosessies”, klinkt het. “De pleeggezinnen gaan we extra ondersteunen en we bekijken of we hen toegang kunnen geven tot de Sleutelpas en tot de fietsbibliotheek ‘Op Wielekes’. Voor de maandelijkse bijeenkomst van de (groot)oudergroepen en de vorming van de gezinsbegeleiders stellen we de infrastructuur van het jeugdontmoetingscentrum De Nartist gratis ter beschikking.”

“Wij willen met deze acties niet enkel aandacht vragen voor pleegzorg in Temse maar ook de pleeggezinnen bedanken. Hun warm engagement, dat aan kwetsbare kinderen een veilige thuis biedt, is enorm.” aldus Vermeulen.

De nood is hoog

Vandaag zijn er meer dan 6.500 pleeggezinnen in Vlaanderen. Dat lijkt veel, maar tegelijk blijft de nood heel groot. Ook dicht bij ons zijn er nog altijd heel wat kinderen en jongeren of volwassenen met een beperking of psychiatrische problematiek die het moeilijk hebben omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen. Pleeggezinnen geven hen een nieuwe thuis, waar ze de kans krijgen om te groeien.

Pleegzorg in al zijn vormen

Pleegzorg kent vele vormen. Als pleeggezin kan je niet alleen kinderen of jongeren opvangen. Ook pleeggasten, volwassenen met een handicap en/of een psychiatrische problematiek, kunnen terecht bij gastgezinnen. Hoe lang pleegkinderen en pleeggasten in een gezin verblijven is heel variabel. Sommigen wonen er voor lange tijd. Maar in sommige situaties verblijft een pleegkind of pleeggast maar enkele weken of één weekend per maand in een pleeggezin.

Hoe kan je pleeggezin worden?

Samenwonend, getrouwd of alleenstaand, homo of hetero, eigen kinderen of niet. In principe kan iedereen pleegouder worden. Uiteraard moet men in staat zijn om een kind/jongere of volwassene een stabiel en veilig leefklimaat te bieden.

Ben je geïnteresseerd in pleegzorg, dan kan je gratis een infopakket aanvragen via www.pleegzorg.be

Wanneer pleegzorg je blijft prikkelen, ben je welkom op één van de infosessies in jouw buurt. Op www.pleegzorg.be/kalender kan je een overzicht terugvinden van de volgende infosessies.

vlnr.: Burgemeester Hugo Maes, Patricia Van De Keere en Helmut De Graeve
van Pleegzorg Oost-Vlaanderen, schepen Patrick Vermeulen en schepen Tineke Van Britsom.
vlnr.: Helmut De Graeve van Pleegzorg Oost-Vlaanderen, Corinna De Jonge –
ervaringsdeskundige (pleegmoeder uit Temse) en schepen Patrick Vermeulen.

Nacht van de Ondernemer ging terug naar ‘The Roaring Twenties’

TEMSE – Zaterdag 19 november organiseerde Ondernemend Temse vzw de gala-avond ‘Nacht van de Ondernemer.

“In een nokvolle spiegeltent was het van bij aanvang tot het einde een topsfeer in het thema van ‘The Great Gatsby’ in ‘The Roaring Twenties'”, stelt mede-organisator Philippe Van Robaeys. “Na een receptie was het tijd voor het diner gevolgd door een dansfeest, afgewisseld met acts van acrobatie, goochelen, optredens, vuur en meer.”

Na het diner waren er diverse attracties


Ondernemend Temse behartigt de belangen van de ondernemingen in Temse en organiseert netwerkevenementen voor lokale bedrijven.

Het bestuur bestaat uit Ivan Franckaert, Wim Riské, Bart Van Geyt, Sam Van Mele en Philippe Van Robaeys.

Meer foto’s, klik hier

Het bestuur van Ondernemend Temse.
vlnr.: Ivan Franckaert, Bart Van Geyt, Philippe Van Robaeys, Sam Van Mele en Wim Riské

75-jarigen vierden samen feest

TEMSE – De 75-jarigen uit groot-Temse vierden samen feest. Dit met een etentje in feestzaal Den Oever.

“41 dames en heren geboren in 1947 gingen in op de uitnodiging”, stelt organisator René Wittock. “Samen met de partners waren er 71 aanwezigen.”
Bij aanvang van het feest kwam burgemeester Hugo Maes (CD&V) de feestvierders feliciteren namens het lokaal bestuur.

Meer foto’s, klik hier

41 75-jarigen vierden samen feest en werden gefeliciteerd door burgemeester Hugo Maes