Pierre De Meyer (66) heeft DE Snor van groot-Temse

STEENDORP – Belleman Gerard Vercauteren en de Europese Snorrenclub Antwerpen (ESA) organiseerden tijdens de Steendorp Zomert de eerste editie van de Verkiezing van de Snor van groot-Temse.

Met 10 inschrijvingen en 7 effectieve deelnemers was de ludieke verkiezing een succes. Eerst werden de deelnemers op de rooster gelegd door de belleman, nadien werden de snorren op hun echtheid gecontroleerd door een snorrenmeester. Het was geen moeilijke beslissing, onze jury was eensgezind”, stelde Willy Dupon, voorzitter van de ESA. Pierre De Meyer (66) uit Steendorp won de verkiezing, tot zijn eigen grote verbazing, met zijn zoals de voorzitter het noemde “Grote witte extra-large snor”.
Volgend jaar een nieuwe editie van de verkiezing dan wel ingedeeld in 3 categoriën.

Verkiezing Snor van groot-Temse 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *