Tichelland plaatst tijdens komend verkiezingsweekend ‘schirmbar’ op het dorpsplein van Tielrode

TIELRODE – Afgelopen weekend kon men de organisatie van het festival Tichelland spotten op de Dorpsfeesten in Tielrode. Men kon er, aan de stand in de schaduw van de kerk, genieten van oesters en champagne. En er is goed nieuws: Komend verkiezingsweekend, zowel op zaterdag als zondag plaatst de organisatie een Schirmbar op het Dorpsplein. Iedereen is welkom voor hapjes en drankjes.

Food, Drinks & Music

“Voor mensen die regelmatig op wintersportvakantie gaan is een schirmbar geen onbekend gegeven”, vertelt Filip Van Goethem van Tichelland. “Men kan er genieten van hapjes en drankjes. Ter gelegenheid van het verkiezingsweekend staan we zaterdag 8 juni vanaf 19.30 uur op het dorpsplein met Food, Drinks & Music.”

“Op verkiezingszondag 9 juni kan men bij ons vanaf 9 uur komen genieten van een lekker ontbijtje: Koffie/thee en koffiekoeken ! ‘s middags zijn er pizzabaguettes en andere drankjes te verkrijgen.”


Het festival Tichellland vind plaats tijdens het eerste weekend van augustus op een terrein in de Ruisstraat. Tickets kan men sinds 1 juni kopen via de website van het Festival.

Tichelland pakt tijdens het verkiezingsweekend op het dorpsplein van Tielrode uit met een ‘schirmbar”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *