Stokpaardenfeest Velle een overweldigend succes

TEMSE-VELLE – Voor de eerste keer organiseerde FERM Velle een stokpaardenfeest. De organisatie moest een inschrijvingsstop inlassen door de overweldigende reacties.

“Enkele jaren geleden organiseerde we op dezelfde locatie in de Brandstraat nog het paardenevent Berten Feest”, vertelt Chris Van de Vijver van Ferm Velle. “Daar zijn we op een hoogtepunt mee gestopt en kwamen we op het idee om een stokpaardenfeest op poten te zetten.” (Lees verder onder de foto)


“Het opzet was om 40 deelnemers toe te laten”, klinkt het. “Maar de reacties waren zo overweldigend dat we op 65 inschrijvingen gestopt zijn. Zelfs de ochtend van het ‘feest’ kreeg ik nog vragen van ouders om hun kind te laten deelnemen. Maar dat was niet mogelijk, vol is vol.”

Naast het eigenlijke stokpaardenfeest waren er nog diverse nevenactiviteiten. Bij de start kwam burgemeester Hugo Maes het event officieel openen.

Meer foto’s, klik hier

Heel wat enthousiaste deelnemers voor het stokpaardenfeest van FERM Velle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *