Schaakclub Boey aan de feestdis

TEMSE – Naar aanleiding van de de 50ste verjaardag organiseerde schaakclub Boey eerder dit jaar een simultaan seance met de Schotse grootmeester Paul Motwani (27 april) en werd de club officieel ontvangen op het gemeentehuis (4 mei).

Vrijdag 30 mei bracht het derde initiatief: Een feestmaal in het clublokaal. Onder de zowat 30 deelnemers bevonden zich drie eregasten: de Schotse grootmeester Paul Motwani en de stichters van de club: Luc De Ryck en Patrick Michiels.

De gouden viering wordt op 27 september afgerond met een reünie-schaaktornooi voor alle (oud-)leden. (foto’s: Julien Heerwegh)

Voorzitter Marc Blommaert (rechts) met Paul Motwani en echtgenote.

De stichters: Luc De Ryck en Patrick Michiels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *