Heel wat liefhebbers op de afspraak voor Bierfestival Velle

TEMSE-VELLE – De zevende editie van het Bierfestival van de Objectieve Kaaischuimers lokte ondanks het mindere weer toch heel wat bezoekers. Net zoals andere jaren waren er een vijftiental standhouders die hun bieren lieten degusteren in de schaduw van de kerk van Velle.

“We beleefden een fantastische editie van ons Bierfestival”, glundert Frank Van Steenberghe. “Ondanks de dreigende wolken mochten we toch ruim 500 bierliefhebbers verwelkomen. De bezoekers, brouwers en het bestuur blikken tevreden terug, en we kijken nu al uit naar de achtste editie in 2025.”


Meer foto’s, klik hier

Belleman Bart Heynderickx kwam het bierfestival officieel ‘inluiden’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *