Natuurhuis Steendorp voortaan ook op zondagnamiddag open.

Natuurhuis 2016Tot 30 oktober zijn wandelaars, fietsers, en andere passanten elke zondag tussen 14 en 18 uur welkom in het Natuurhuis om iets te drinken, uit te rusten of te genieten van het prachtig uitzicht op het dakterras.

Kinderen kunnen er zich uitleven op de grote speelweide met verschillende speeltuigen
.
Het Natuurhuis is gelegen op een unieke locatie en heeft de ideale ligging om het natuurdomein Roomkouter te bezoeken. Ook de omliggende domeinen, het Gelaagpark en het Fort Van Steendorp, zijn meer dan de moeite waard om een bezoek te brengen.

Het Natuurhuis bevindt zich in de Kapelstraat 170 A in Steendorp.

DSC_0262
Van op het dakterras van het Natuurhuis heeft men een adembenemende kijk op de (groene) omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *