Scheldebrug Temse-Bornem twee dagen onderbroken door werken

De komende twee dagen zal er ernstige verkeershinder zijn op de N16 tussen Temse en Bornem. De nieuwe brug gaat 2 dagen dicht voor werken.

Waterwegen & ZeekanaalWaterwegen & Zeekanaal  voert op woensdag 30 maart vanaf 6.00 u tot en met donderdag 31 maart 22.00 u werken uit aan de Scheldebrug tussen Temse en Bornem. Tijdens de werken wordt de nieuwe Scheldebrug volledig afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de oude brug.

Om de kwaliteit van de bediening van de brug te verbeteren, optimaliseert de Vlaamse waterwegbeheerder de posities van de camera’s op de brug. De camera’s zullen op een portiek over de brug worden gemonteerd. Op 30 en 31 maart worden de portieken geplaatst, de camera’s gemonteerd en in dienst gesteld. tegelijk zal de recent aangereden slagboom op het rechter baanvak van de nieuwe brug opnieuw worden geplaatst.

DSC_4109

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *