Landelijke Gilde beleefde topeditie van Dag van de Landbouw

TIELRODE – Zondag 17 september organiseerde de Landelijke Gilde van Tielrode en Elversele samen met de lokale afdelingen van Ferm en KLJ de Dag van de Landbouw. Dit met ondermeer een gezinsfietstocht. Vertrek en aankomst was op het landbouwbedrijf van Kris Beck en Ilse David aan de Molenstraat in Tielrode.

“De gezinsfietstocht was zowat 25 kilometer lang en ging over landelijke wegen vanuit Tielrode richting Kruibeke om via enkele lussen terug te keren naar de startplaats”, vertelt ondervoorzitter Frans De Laet. “Onderweg was er ook een bedrijfsbezoek en kreeg men een pannenkoek aangeboden. Het was een topeditie met meer dan 300 deelnemers voor de fietstocht.

“Het was een topeditie”, klonk het bij Frans De Laet (2e van links)

Na de fietstocht was er gezellig samenzijn op het het landbouwbedrijf met Belgische gerechten, ondermeer stoofvlees en vol au vent, desserts en dranken. Ook niet deelnemers van de fietstocht waren welkom. Er was ook nog muzikale animatie van harmonie St-Cecilia Tielrode. Kinderen konden zich uitleven op een springkasteel.

Naast deelnemers uit Tielrode en Elversele waren er ook heel wat uit de omliggende steden en gemeenten.

Meer foto’s, klik hier

Harmonie St-Cecilia Tielrode zorgde voor muzikale animatie
Men kon ook genieten van Belgische gerechten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *