Sleutelbraderij komende zaterdag zet in op animatie, workshops en beleving

TEMSE – Komende zaterdag organiseert Unizo Temse weer de Seutelbraderij. Ook nu is er weer voor elk wat wils.

“We verwelkomen ruim 60 standhouders op de Sleutelbraderij”, stelt Bart Thierens. “Onze vaste waarden zijn weer paraat en er zijn ook vele nieuwe deelnemers. Er is een ruim aanbod workshops, demonstraties en kinderanimatie. Ook staan de nieuwe collecties bij de handelaars in de etalage.”

“De braderij start voor het eerst op de middag om 12h”, aldus voorzitter Stijn Teugels. “Een ideaal moment voor de vele terrasjes en eetgelegenheden. De kinderen kunnen zich intussen uitleven op de kermis, de obstakelbaan of mogen deelnemen aan ondermeer de workshop allergrootste zeepbellen blazen.”
(lees verder onder de afbeelding)

Men kan optredens bekijken van verschillende dansgroepen, een foto laten nemen bij de reus Gerard Den Belleman, proeven van het Désiré bier en nog veel meer. Er is dus voor ieder wat wils, zowel voor jong en oud.

De voorbij jaren nodigde Unizo Temse steevast een BV uit naar de feestmarkt. Dit is nu niet het geval.
“Dit jaar kozen we er inderdaad voor geen bekende naam uit te nodigen. We zetten in op animatie, workshops en beleving”, klinkt het bij Bart Thierens.

De Sleutelbraderij die plaats vindt van de Kouterstraat tot de Guido Gezelleplaats, is een organisatie van UNIZO Temse in samenwerking met het lokaal bestuur Temse.

Bart Thierens, Jean-Marie Van Hoeylandt en voorzitter UNIZO Temse Stijn Teugels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *