Motard klemgereden door politie

Woninginbraak

In de Kapelstraat in Temse werd er ingebroken in een woning. Via een raam dat werd geforceerd werd de woning binnengedrongen. Er werden kasten en laden doorzocht. Het nadeel kon nog niet worden bepaald.

Intoxicatie

In de Hoogkamerstraat werd het rijbewijs van een 50 jarige man uit Temse ingehouden voor zes uren. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,17 promille alcohol in zijn bloed had.

Intrekking rijbewijs

Aan het rondpunt in Sint-Niklaas werd Het rijbewijs van een 24-jarige man uit Temse onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man werd met zijn motorfiets opgemerkt door de motards van de zone Kruibeke-Temse toen hij op de N16 onverantwoord met zijn motor reed. Hij reed op zijn achterwiel over het kruispunt N16/Gasthuisstraat. De achtervolging werd ingezet en aan het rondpunt in
Sint-Niklaas kon de motard worden klemgereden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *