Veel flitsboetes tijdens de Verkeersveilige Dag

TEMSE/KRUIBEKE – De politiezone Kruibeke-Temse voerde vrijdag 25 februari, tijdens de Verkeersveilige Dag van de provincie Oost-Vlaanderen extra snelheidscontroles uit. Heel wat bestuurders liepen tegen de lamp.

Er waren controles in Temse op Cauwerburg, Doornstraat, Krijgsbaan en in de Schoolstraat. In totaal werden 327 voertuigen geflitst. In de Bazelstraat in Kruibeke liep niemand van de 484 gecontroleerde chauffeurs tegen de lamp. De flitspaal aan de Scheldebrug leverde 10 overtredingen op een totaal van 8.844 gecontroleerde voertuigen en de flitspaal op de N41 registreerde 6.761 voertuigen. Daarvan reden er 4 te snel en werd 1 voertuig geflitst omdat hij het rode licht negeerde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *