Ook brandweerpost Temse nog altijd op pad voor stormschade

Meteo Temse voorspeld komende nacht rukwinden tot 120 km./uur

TEMSE – De Hulpverleningszone Waasland kreeg meer dan 1100 oproepen rond stormschade te verwerken. Ook brandweerpost Temse was zaterdag een ganse dag in de weer om interventies rond stormschade af te werken.

Ook vandaag zondag zijn de vrijwilligers in Temse al van acht uur op pad. De brandweermannen en -vrouwen van Hulpverleningszone Waasland in het algemeen, en post Temse in het bijzonder, proberen om de inwoners van het Waasland en Temse zo goed en snel als mogelijk te helpen.

De brandweer probeert zo snel mogelijk langs te komen. Heb je intussen zelf de schade verholpen? Dan kan je dat melden via 1722 indien je een melding hebt gemaakt via 1722. Maakte je een melding bij Hulpverleningszone Waasland? Dan kan je de interventie afmelden via de website op www.hvz-waasland.be.

Stormschade melden kan nog steeds via het e-loket op www.hvz-waasland.be of via het nummer en e-loket van 1722.

Voor deze avond en nacht wordt er alweer storm voorspeld.

“Deze avond gaat het dan weer uitkijken worden. Het koude front gaat dan overtrekken en daarop gaan felle rukwinden gaan voorkomen”,aldus amateurweerman Peter Eeckelaert van Meteo Temse. “Of het echt tot storm of stormachtig gaat worden is nog even afwachten maar de kansen zijn erg groot deze avond en nacht op rukwinden van 90 tot ergens een 120 km met veel regen.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *