Tom Uytersprot winnaar van toeristische fotowedstrijd

TEMSE – Voor de derde maal organiseerde Toerisme Temse samen met het Gemeentebestuur een toeristische fotowedstrijd. In de lijn van de vorige jaren was het ook nu een groot succes. Met als thema ‘Temse anders belicht’ werden 137 inzendingen genoteerd.

Tom Uytersprot (Temse) fotografeerde zich op 1, voor Anne-Marie De Vos (Temse) en Catherine Bister (Elversele).

De winnende foto (C) Tom Uytersprot

De laureaten werden met een toeristisch pakket beloond, in avant-première ook met een flesje Désiré, het bier dat het gemeentelijk Carnavalcomité lanceert.

Op de prijsuitreiking belichtte burgemeester Luc De Ryck de toeristische wetenswaardigheden in de gemeente, in het bijzonder de initiatieven, die in weerwil van corona worden georganiseerd. Voorzitter Rita Heerwegh gaf toelichting bij de activiteiten van Toerisme Temse, met als apotheose de fotowedstrijd.

Lucille Feremans, internationaal gelauwerde fotografe, weidde als voorzitter van de jury uit over de wedstrijd en de bekroonde laureaten. De laureaten gaven tekst en uitleg bij hun hobby in het algemeen en hun bekroonde foto in het bijzonder.

Het succes van deze derde editie is zonder twijfel een spoorslag om door te gaan.

foto boven: De laureaten vlnr.: Anne-Marie De Vos (Temse), Tom Uytersprot (Temse) en Catherine Bister (Elversele). Foto onder: De laureaten (zittend) samen met met de jury en burgemeester Luc De Ryck. vlnr.: Burgemeester Luc De Ryck: voorzitster jury Lucille Feremans, Soames Maes, voorzitter Toerisme Temse Rita Heerwegh, Lore Baeck en Jan Eeckelaert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *