Nog werken op Scheldebrug Temse-Bornem

Waterwegen en Zeekanaal NV voert ook op woensdag 16 december tussen 7.00 u en 18.00 u werken uit op de Scheldebrug van Temse naar Bornem. Ook op woensdag zal het autoverkeer over één rijstrook worden geleid.

Waterwegen & ZeekanaalHet gaat om voortzetting van de werken die maandag 4 december startten. De aannemer heeft namelijk meer tijd nodig voor het lassen van de voetplaten dan oorspronkelijk vooropgesteld. Eerst zal langs de rechterrijstrook worden gewerkt. Het verkeer kan via de linkerrijstrook passeren. Daarna komt de linkerrijstrook aan de beurt. Het verkeer zal via de rechterrijstrook worden geleid.

Om de kwaliteit van de bediening van de brug te verbeteren, optimaliseert Vlaams waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV de posities van de camera’s op de brug. Er komen twee portieken boven de rijweg, waarop de camera’s worden gemonteerd. Op 14 en 15 december werd gestart met het plaatsen van de voetplaten. Gisteren werd op de rechterrijstrook ook de recent aangereden slagboom weggehaald. In een latere fase zullen de portieken op de voetplaten worden gemonteerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *