POLITIE. Inbrekers gevat, intoxicaties, intrekking rijbewijs en woninginbraak

logo Politie Kruibeke-TemseInbrekers gevat
Vrijdagnacht 12 december omstreeks 1.30 uur werd een bewoonster uit de Vooruitgangstraat in Temse wakker van lawaai afkomstig uit een studio naast haar woning. Dit was verdacht omdat het appartement leegstaat. Betrokkene had onze diensten gebeld. Bij aankomst van de patrouilleploegen gingen 4 verdachten lopen. Drie van hen konden worden gevat. In het appartement stonden restanten van een cannabisplantage. Alles werd in beslag genomen.

De drie verdachten waren, een 19 jarige man (A.S), een 37 jarige man (L.Y) en een 42 jarige man(C.A) allen uit Antwerpen. Ze werden alle drie gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. De twee oudsten werden aangehouden en overgebracht naar de gevangenis. Het onderzoek is lopende.

Intoxicaties – intrekking rijbewijs
Tijdens een patrouille werd een voertuig opgemerkt tegen hoge snelheid in Broekdam Noord te Kruibeke. Het voertuig werd onderschept. De bestuurder, een 23 jarige man uit Kruibeke (V.T) legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,05 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden.

Tijdens een controle op Huis ten Halve in Temse, werd het rijbewijs van een 26 jarige vrouw uit Temse (V.C.L) ingehouden voor 6 uren. Ook zij had een positieve ademtest afgelegd. Uit de analyse bleek dat de vrouw 0,95 promille alcohol in haar bloed had.

In de Bazelstraat te Kruibeke werd het rijbewijs van een 49 jarige uit Kruibeke (V.D.S.B) onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man had 2,05 promille alcohol in zijn bloed.

Woninginbraak
Er werd ingebroken in een woning in de Hofstraat in Tielrode. Via een terras op de bovenverdieping werd de woning betreden. Enkele kamers werden doorzocht. Er werd geld en een horloge gestolen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *