POLITIE. Intoxicatie, negeren avondklok en Covid overtredingen

Intoxicatie – tegen geparkeerde voertuigen

In de Gentstraat in Tielrode reed een 38-jarige bestuurder uit Temse tegen twee geparkeerde voertuigen. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,84 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Intoxicatie – avondklok

Tijdens een patrouille werd in de Kasteelstraat in Temse een voertuig onderschept voor controle. De man had geen officiële reden om nog na middernacht met de wagen op de baan te zijn. De 47-jarige man uit Temse legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,10 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd voor zes uren ingetrokken. De man kreeg ook nog een OMS van 250 euro voor het negeren van de avondklok.

Covid overtredingen

In het afgelopen weekend werden er in de zone Kruibeke-Temse, 48 Covid PV’s uitgeschreven, Zowel voor het negeren van de avondklok als voor het samenscholingsverbod.
“Wij doen een oproep, hou jullie aan de opgelegde maatregelen”, aldus commissaris Katty De Bruyn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *