Schrijfster Belinda Aebi is voor nieuw boek op zoek naar getuigenissen

TEMSE – Schrijfster Belinda Aebi uit Temse is volop een nieuw boek aan het voorbereiden. En daarvoor is ze op zoek naar getuigenissen.

“Voor mijn nieuw boek had ik graag gesproken met mensen die in de textielfabriek ‘De Correctie’ gewerkt hebben, of een andere textielfabriek (Dacca, Orlay, Wittock-Van Landeghem red.) in Temse”, klinkt het bij Belinda. “Het mag ook een familielid zijn, die mij erover kan vertellen, indien de persoon niet meer in leven is.”

Geïnteresseerden kunnen zich melden via mail: belinda.aebi@telenet.be

Belinda Aebi woont sinds 2014 op de site De Zaat en is thrillerauteur. Begin dit jaar bracht ze het boek ‘Het Dorp’ uit. Dat speelde zich af aan de oevers van de Durme. In 2017 vond ze inspiratie aan de oever van de Schelde voor haar boek ‘Troebel Water’. Dat boek heeft zijn wortels in haar appartement, op de site waar tot 1994 de Boelwerf gevestigd was.

Belinda Aebi tijdens de voorstelling van haar boek ‘Het Dorp’ begin dit jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *