OP ZOEK. Anja zoekt twee vrienden van toen

TEMSE – Anja Meulenbrouck uit het Vlaams-Brabantse Essene is op zoek naar twee vrienden die ze jammer genoeg uit het oog is verloren en die rond 1991 in Temse woonden.

“Ik ben op zoek naar Steven en Evi, broer en zus die ik leerde kennen via studentenwerk bij Intersoc van de christelijke mutualiteit”, vertelt Anja. “Ik werkte er er nog toen zij naar huis vertrokken. Maar we hielden jarenlang telefonisch contact.”

Surfboard

“Ik ben één keer naar Temse geweest om hen te bezoeken in hun ouderlijk huis.  We waren toen 19-20 jaar.En we zijn toen met de fiets en surfboard naar een meertje in de buurt gereden. Dit dateert van 1991.

“In de loop van dat schooljaar werd mijn handtas gestolen met alles erin. Ook mijn adressenboekje. Hun achternaam of straatnaam heb ik dus niet. Anders was mijn zoektocht iets gemakkelijker. ”

48 jaar

“Steven en Evi waren twee sportieve personen, met een eigen surfplank en outfits. Ze moeten dus vaker op het meertje gesurft hebben. Ik heb ook nog een brief liggen maar zonder naam en adres gegevens. De tijd is voorbij gegaan, ieder zijn weg en studies.”

“We zijn nu allen volwassenen van rond de 48 jaar. Wie weet welk parcours ieder van ons afgelegd heeft. Het zou leuk zijn moest ik hen terugvinden op één of andere manier. De kans meer te weten te komen over hoe het met hen gaat, wat er van hen geworden is, is piepklein. Leve Facebook en Instagram maar zonder achternaam ben je echter niks.”

Wie denkt Anja te kunnen helpen in haar zoektocht mailt via info@editietemse.be. Wij sturen dit door.

2 gedachtes over “OP ZOEK. Anja zoekt twee vrienden van toen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *