Grandioos kerstconcert in Heilig Hartkerk

TEMSE – Traditioneel op tweede kerstdag organiseerde Alfons Poppe met het team van KWB Heilig Hart en in samenwerking met Femma, ACV en Okra Temse een kerstconcert in de Heilig Hartkerk.

Nadat de voorbije jaren artiesten zoals Garry Hagger, Koor Scala, Barbara Dex en Free Souffriau met echtgenoot Miguel Wiels de revue passeerden was deze keer zangeres Lisa Del Bo te gast. Zij had voor de gelegenheid gastzanger Peter Van Laet van Mama’s Jasje uitgenodigd.
Na afloop waren de zowat 400 aanwezigen uitermate in de wolken, getuige een minutenlang applaus.

“Dit was nog eens een ‘echt’ kerstconcert”, klonk het bij velen. Mede dankzij de perfecte loepzuivere stemmen van de beide artiesten. Om volgend jaar nog beter te doen wordt voor de organisatie een moeilijke klus.

“Het wordt steeds moeilijker om betaalbare bekende artiesten naar onze kerk te halen”, vertelde Alfons Poppe. “Artiesten zoals bijvoorbeeld Christof zijn spijtig genoeg voor onze organisatie onbetaalbaar”.

Meer foto’s, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *