POLITIE. Intrekking rijbewijs, positieve speekseltest, resultaten verkeerscontrole, bestuurder in gracht, woninginbraak

Intrekking rijbewijs – 3,49 promille

Maandagnamiddag 21 oktober werd door een patrouilleploeg een voertuig opgemerkt op de Krijgsbaan in Temse dat al zwalpend over de weg reed. Het voertuig kon worden onderschept. De bestuurster, een 34-jarige vrouw uit Kruibeke legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 3,49 promille alcohol in haar bloed had.

Positieve Speekseltest

Tijdens een verkeerscontrole deze nacht werd het rijbewijs van een 18 jarige man uit Sint – Niklaas onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De jongeman legde een positieve speekseltest af, hij reed onder invloed van drugs.

Resultaten verkeerscontrole

In de nacht van zaterdag op zondag 19/20 oktober werden er extra verkeerscontroles gehouden. Er werden 90 ademtesten afgenomen van bestuurders.

Vijf bestuurders werden betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Drie ervan dienden hun rijbewijs voor zes uren in te leveren, de anderen voor drie uren.

Eén bestuurder, een 21 jarige jongeman uit Temse, legde een positieve speekseltest af. Hij reed onder invloed van drugs. Het voertuig werd inbeslaggenomen omdat het niet verzekerd was. In het voertuig werd een zak met cannabis aangetroffen. De man werd meegenomen voor verhoor.

Eén bestuurder kreeg een PV voor het niet kunnen vertonen van zijn rijbewijs. Tien bestuurders kregen een onmiddellijke inning voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Er werden ook nog drie waarschuwingen uitgeschreven voor technische defecten. In het centrum van Temse werden negen onmiddellijke inningen opgesteld voor foutparkeren.

Twee fietsers kregen een boete voor het rijden zonder licht. Eén bestuurder werd nog betrapt toen hij een verbodsbord negeerde, hij reed in een richting wat ve

Bestuurder onder invloed van drugs in de gracht

Zaterdagnacht geraakte in de Vossenstraat in Kruibeke een auto van de weg. Het voertuig belandde in de gracht. De bestuurder legde een positieve drugtest af. De 33-jarige man uit Antwerpen beschikte over een voorlopig rijbewijs en mocht op dat moment niet rijden. Hij had zijn rijbewijs ook niet op zak.

Woninginbraak

In de Pieter Dierckxlaan in Temse werd maandagvoormiddag 21 oktober ingebroken. Er werden horloges en geld gestolen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *