POLITIE. Intrekking rijbewijs – positieve speekseltest – VKO

Op de viaduct in Temse gebeurde er een stoffelijk verkeersongeval tussen twee voertuigen. Eén van de bestuurders, een 25 jarige man uit Temse legde een positieve speekseltest af. De man reed onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Drugsbezit – intrekking rijbewijs

Tijdens een nachtelijke patrouille werd een voertuig opgemerkt met een defect voorlicht. Ter hoogte van Leiedam in Temse werd het voertuig onderschept.
De bestuurder was een 21 jarige jongeman uit Temse. Hij legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.
Tijdens een fouille werden er nog drugs aangetroffen. De man diende onmiddellijk een OMS te betalen van 250 euro. De drugs werden in beslag genomen.

Intrekking rijbewijs – alcohol

Tijdens een nachtelijke verkeerscontrole op de Sint-Amelbergalaan in Temse werd een 48 jarige vrouw uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De vrouw legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 1,84 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *