Jaarlijkse fietstocht van de Objectieve Kaaischuimers

TEMSE – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde biervereniging De objectieve Kaaischuimers uit Temse voor de leden een fietstocht gevolgd door een barbecue.

Vanop de Markt van Temse ging het richting Rupelmonde waar de overzetdienst de fietsers tot aan de andere kant van de Schelde bracht. Via het dijkpad richting Sluis van Wintam kwamen de sportievelingen terecht aan het station van Puurs-Sint-Amands.

Ook een stop aan biercafé de Blauwe Koe in de Barelstraat in Bornem mocht niet ontbreken. Daar kon onze redactie een plaatje schieten van de sportieve bierliefhebbers. Van daaruit ging het richting Temse waar een 40-tal leden en sympathisanten in parochiaal centrum Rozenhof genoten van een lekkere barbecue.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *