Vlaams Belang teleurgesteld dat ze niet werden betrokken bij coalitiegesprekken.

TEMSE – De komende zes jaar wordt Temse bestuurd door een coalitie van CD&V, N-VA en Open VLD. Dat kon u al lezen op uw favoriete webkrant. Vlaams Belang Werd de derde partij van Temse. “En toch werden we niet uitgenodigd voor de coalitiegesprekken”, aldus lijsttrekker Sylvia Rombaut.
Sylvia Rombaut behaalde 1154 voorkeursstemmen

Lijsttrekker Sylvia Rombaut haalde zelfs een monsterscore van 1154 voorkeursstemmen. Goed voor plaats vier in de top 10 van de meeste voorkeursstemmen in de Scheldegemeente.

“En heel wat meer dan vijf uittredende schepenen”, oppert Sylvia. “En toch wordt er niet gepraat met Vlaams Belang. Wij waren zeker bereid mee te besturen, dit was ook immers de wil van de kiezer. Nu zijn we de grootste oppositiepartij met 15.3% en dat zullen ze geweten hebben. Wij zullen er 6 jaar keihard voor gaan, ondanks het cordon hebben we al meerdere projecten verwezenlijkt en dat zullen we blijven doen.”

Een gedachte over “Vlaams Belang teleurgesteld dat ze niet werden betrokken bij coalitiegesprekken.”

  1. Best Sylvia,
    Als ge echt mee wil besturen, dan zult ge toch bij een andere partij moeten gaan, ondertussen (na 30 jaar) weet dat echt wel iedereen in Belgie.
    Dat zou pas constructief zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *