Een gedachte over “POLITIE. Voertuig tegen omheining, snelheidscontroles en info werken”

  1. als ik zie dat er geflitst wordt aan de 30 limiet aan de Burgemeester Heymanstraat kan ik daar maar één ding op vaststellen, maak er een permanente 30 vanaf de apotheek tot waar het nu aangegeven staat, als mensen uit het veld vanuit de Kerkstraat komen, worden ze er niet op gewezen dat die regio op schooluren 30 is en mogen wij in principe, zodra we de Burgemeester Heymanstraat oprijden overgaan tot de snelheid op te drijven tot 50 km/uur, om dan enkele meters verder plots een bord te zien
    ‘ eindzone 30′, … als wij dus vanaf de verkeerslichten tot aan het ” einde 30″ geflitst worden is het bij vele mensen niet van kwade wil, maar van ” niet weten”, … het is heel verwarrend zo voor mensen die niet uit de streek zijn of maar sporadisch via de Kerkstraat komen. We’ moeten nu al zien dat we uit de Kerkstraat geraken zonder dat er mensen ons in de flank pakken die van richting Temse komen, … moeten rekening houden met de lichten , want we hebben amper ruimte om er uit te komen als het rood is, dan moeten we schuin over het baanvak gaan staan, … om dan als we dan utieindelijk wel door mogen , ogen op ons achterste te moeten hebben voor alle mensen die uit het medisch huis komen die het niet nodig vinden het zebrapad te gebruiken. Een preventiebord met politie logo binnen aan de balie in Roomakker zou ook fijn zijn, om clienten er op te wijzen het zebrapad te gebruiken als ze het centrum verlaten en niet recht op recht gelijk waar naar hun auto lopen. Het blijft een moeilijk kruispunt daar. uiteraard ben ik ook akkoord dat er nog steeds automobilisten zijn die het niet zo nauw nemen met de dertig ook als het bord verlicht is, … maar op dat punt moet je naar massa dingen tegelijk kijken om er niemand omver te rijden, … straten die samen komen, auto”s die op de BA staan om af te slaan naar Kerkstraat richting veld , … voetgangers die zomaar over steken , …snelheid, auto”s die parkings verlaten, … ik kan me inbeelden dat bij sommige automobilisten het zicht op het verkeerslicht dan verdwijnt om op die 10 meter tijd al die dingen in t oog te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *