‘Over Winnaar(s)’ Hannelore eregaste tijdens Briqville Classic Run

STEENDORP – Sport Up vzw organiseerde voor de tweede keer in samenwerking met ondermeer de gemeentelijke Sportdienst de Briqville Classic Run op en rond natuurdomein de Roomkouter en het Gelaagpark in Steendorp, in combinatie met de Kleineige Feesten.

Voor de kinderen was er de Snoepjesloop met 71 lopertjes en de Kidsrun met 36 kids. De Halve marathon van 21 kilometer, die men voor het eerst ook kon lopen als estafette telde 56 ingeschreven lopers. Na de middag was er ook nog de 5 en de 10 kilometer met respectievelijk 81 en 106 lopers over de eindmeet.

Bij de 5 kilometer was er ook de deelname van Hannelore Vens bekend van het VTM televisieprogramma Over Winnaars met Koen Wauters. Samen met een delegatie van U-Turn, nam ze in een rolstoel deel ondermeer gesteund door organisator Serge Van Autreve van Sport Up. Hij is voor Temse en de ruime regio de drijvende kracht achter ‘Het Project U-Turn’. Zij organiseren avontuurlijke trektochten voor mensen met een functiebeperking.

www.star-tracking.be zorgde voor de tijdsopname.
Bekijk hier alle resultaten

Meer foto’s, klik hier

Hannelore Vens (links) nam met een delegatie van U-Turn in een rolstoel deel aan de 5 kilometer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *