Duurzame Mobiliteitsdag een groot succes

TEMSE De Duurzame Mobiliteitsdag, een samenwerking van de gemeentelijke diensten Milieu en Mobiliteit en de politie, op zondag 10 september bracht heel wat bezoekers naar de Markt en de Zaat. Er waren standen en activiteiten voor jong en minder jong.
Veel bezoekers voor een rondleiding in het politiekantoor

Vooral een ritje met de politiemotor en een bezoek aan het politiekantoor, ondermeer in de cellen, de wapenkamer en bij de dienst recherche was bijzonder populair. De geïnteresseerden moesten dan ook heel wat geduld oefenen.

Op de Markt kwamen vooral de kinderen aan hun trekken met de gekker fietsen de springkastelen en het fietsparcours. Alhoewel ook de infostand van de politie met de fietsgraveerstand heel wat bezoekers kreeg.

Als alles meezit zou bij de politie op de Zaat volgend jaar opnieuw een heuse Verkeershappening op poten gezet worden. De laatste editie dateert ondertussen al van zowat 4 jaar geleden.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *