Epibrators winnen met kleinste verschil muziekquiz Temse in de Wolken

Na spannende strijd voor de eerste plaats

TEMSE – Traditioneel aan de vooravond van Temse in de Wolken organiseerde het organisatiecomité in samenwerking met Culturele vereniging Spirit een muziekquiz voor het breedste publiek.

DSC_0148
Interstellar Overdrive werd van de troon gestoten en eindigde tweede

Met 28 ploegen en zowat 150 deelnemers was de feestzaal van het gemeentehuis weer goed gevuld.

De vragen waren gespreid over 10 thema’s en werden naar goede gewoonte gesteld aan de hand van muziekfragmenten (wie zingt/zingen…?). Alle deelnemers herkenden nagenoeg alle muziekfragmenten zodat het voor iedereen plezant was om deel te nemen.
Samensteller-presentator van de uiz was naar jaarlijkse gewoonte Dany De Bock van Spirit.

Twee reeksen vragen werden samengesteld en gepresenteerd door burgemeester Luc De Ryck: ‘Sixties’ en een thema dat vooraf niet bekend gemaakt werd. Dit jaar koos de burgemeester voor muzieknummers met meisjesnamen. Waarbij de deelnemers de uitvoerend artiest moesten herkennen.

Na een razend spannende strijd waarbij na 10 ronden er drie ploegen waren met het zelfde puntenaantal wonnen de Epibrators met 1 punt verschil en stootte zo Interstellar Overdrive, de ploeg die de voorbije jaren steeds de primus was, van de troon. Er waren prijzen voor de top 3 in de uitslag en de rode lantaarn.

Meer foto’s, klik hier

DSC_0150
De Epibrators wonnen met het kleinste verschil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *