POLITIE. Intrekking rijbewijzen en woninginbraak

logo Politie Kruibeke-TemseIntrekkingen rijbewijzen

Donderdagnacht 28 april omstreeks 00.30 uur werd een patrouille gestuurd naar het Stationsplein te Temse. Er stond een voertuig met zware schade en de bestuurster reageerde niet.
Ter plaatse trof men een beschadigd voertuig aan en naast het voertuig stond de bestuurster, een 30-jarige vrouw uit Asse (V.C.T). Betrokkene kon geen uitleg geven hoe haar voertuig werd beschadigd. Zij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat ze 2,27 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. In de Stationsstraat werd een aangereden voertuig aangetroffen, er lagen brokstukken naast het voertuig die afkomstig waren van het voertuig van de 30-jarige vrouw.

Donderdagnacht 28 april omstreeks 3.20 uur merkte een patrouille een voertuig op, in de Langestraat te Kruibeke, zonder lichten aan. Het voertuig werd onderschept. De bestuurder, een 24 jarige man uit Temse (F.K) legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,68 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Er werd ingebroken in een woning op Cauwerburg te Temse. De voordeur werd geforceerd. Alle kamers werden doorzocht. Er werden computers, GSM toestellen, juwelen en geld gestolen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *