Temsenaar Nicola De Cock in de Voice van Vlaanderen.

Bekend volk deze week tijdens de Blind Auditions van de Voice Van Vlaanderen op VTM.

nicola vtm vvv 2016In de zesde Blind Auditions op vrijdag 25 maart 2016 wagen de laatste talenten hun kans. Allemaal willen ze dolgraag doorstorten naar de Battles.

Naast de 18-jarige Lina uit Heverlee, de 19-jarige Sten uit Westerlo, Muzieklerares Annelies (22 uit Deurne), Nele (25) uit Antwerpen en de 18-jarige Olivia uit Deurne hoopt de 26-jarige Nicola De Cock uit Temse op een druk op de knop van Bart Peeters.

Nicola is vooral bekend bij de jeugd van Temse als verantwoordelijke in JOC De Nartist. Hij houdt van Nederlandstalige kleinkunst en ziet in Bart de ideale coach. Humor vormt een rode draad in Nicola’s leven en dat laat hij ook uitschijnen in zijn auditie op Goeiemorgend, Goeiendag. Nicola verrast de coaches met een persoonlijke versie.

Hopelijk gaan jullie allemaal duimen vrijdagavond vanaf 20.35 uur op VTM.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *