Lien Willaert signeerde nieuwste kookboek

Zaterdag 19 maart signeerde Lien Willaert haar nieuwste, en tevens achtste kookboek, in Standaard Boekhandel. Voor de gelegenheid was echtgenoot – regisseur Jan Verheyen, afkomstig uit Temse, ook van de partij.

“De komende weken en maanden krijgen we nog bekende gasten over de vloer”, aldus uitbaatster Karine Backeljau. ‘Zo signeert op 2 april auteur Belinda Aebi haar nieuwste thriller Blow Up”. De schrijfster woont sinds enige tijd op de Zaat. Ook zanger Christof komt één van de komende maanden nog s langs en zal dan een mini-concert geven. Ook Christof’ zus Lindsay zal tijdens de zomermaanden te gast zijn in onze boekhandel”.

meer foto’s, klik hier

De familie Verheyen-Willaert met uitbaatster Karine Backeljau
De familie Verheyen-Willaert met uitbaatster Karine Backeljau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *