Derde Streekproductenbeurs lokt een massa bezoekers

TEMSE – De derde editie van de Streekproductenbeurs georganiseerd door Toerisme Temse was een overdonderend succes. De feestzaal van het gemeentehuis was op sommige momenten te krap behuisd voor de vele honderden bezoekers.

“Met 725 bezoekers mogen we spreken van een bijzonder geslaagde editie van onze streekproductenbeurs”, glundert Rita Heerwegh, voorzitter van Toerisme Temse. “Als het zo doorgaat moeten we een ruimere locatie zoeken voor onze volgende editie maar de vraag is waar we daarvoor in Temse terecht kunnen.”

De beurs werd georganiseerd door de Confrerie De Gouden Sleutel onder het toeziend oog van Toerisme Temse

Tijdens de de Streekproductenbeurs verwenden lokale handelaars bezoekers met allerlei proevertjes. Vallen ze in de smaak, dan kon men hun verse, ambachtelijke producten kopen. Er was voor ieder wat wils: van zoetigheden zoals confituren, koekjes, honing, pralines, ijsjes, vlaai, dessertjes… tot hartige lekkernijen zoals unieke kazen, hoeveproducten, brood, fijne vleeswaren, streekbieren en streekgerechten zoals paling in ’t groen, dé specialiteit van Temse.

“Ook de handelaars waren tevreden. Enkele standhouders waren een uur voor sluitingstijd al uitverkocht”, klinkt het. “Dus heel wat bezoekers kwamen niet enkel om te proeven maar velen kochten ook.”

Meer foto’s, klik hier

De organisatie is bijzonder tevreden met de opkomst voor het evenement
Op sommige momenten was het op ‘de koppen lopen’ in de feestzaal van het oud-gemeentehuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *