Derde beiaardconcert: Jan Wagemans en Sofian Dhondt met jazz en pop in een uniek jasje

TEMSE – Dinsdag 23 augustus alweer het derde beiaardconcert van deze zomer. Deze keer met muziek van Jan Wagemans op piano en Sofian Dhondt (zang). Zij zullen de aanwezigen betoveren met bekende nummers uit het jazz- en popgenre in een uniek jasje.

Jan Wagemans is professioneel muzikant. Hij kreeg drie jaar geleden de vraag om de muziek te maken voor de Vlaamse versie van het Hollandse ‘The Passion’.
Dit met in de cast ondermeer Jan Schepens, Peter Thyssen, Yemi Oduwale en Viv Van Dingenen. Dit is vanaf 1 april 2023 te bekijken in de Siniscoop en op televisie.

Sofian Dhondt is een muzisch manusje van alles. Deze dame kan gekenmerkt worden door energie, inlevingsvermogen, diversiteit, een klok van een stem, een grote toewijding en een grandioos entertainende factor.

Zij haalde haar ervaring door haar masteropleiding aan het conservatorium te Gent, waarna ze ritmiek uitdiepte op de Jazz studio in Antwerpen en onderwijssystemen onder handen nam aan het Lemmensinstituut te Leuven.

Als je denkt dat je haar wel al eens gezien hebt, dan is dat misschien door haar performance in de Voice Van Vlaanderen, performances op TV Oost, de manier waarop ze bij de North Side Bigband een vaste waarde is geworden, haar concerten met de Motown Orchestra, haar vertolking van Rizzo in Grease, haar MC participatie op vele grote feestjes en festivals of het niveau waarmee ze freelance performances neerzet in allerlei bezettingen waarvoor ze er steeds in slaagt samen te werken met topmuzikanten uit de Europese muziekscene.

Jan Wagemans en Sofian Dhondt (onder) brengen jazz en popnummers
in een uniek jasje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *