Geen extra politie-acties in de buurt van industriezone TTS tijdens begin van het schooljaar

“Officiële wegomlegging loopt langs Dendermondse Steenweg of Doornstraat

TEMSE – Vorige week berichten we bij uw favoriete webkrant dat de werken aan de brug over de E17 in de Hoogkamerstraat vertraging hebben opgelopen. De politiezone gaat evenwel geen speciale actie’s ondernemen tijdens de spitsuren in de buurt van TTS.

Door de vertraging zal de brug dus niet afgewerkt zijn tegen het begin van het nieuwe schooljaar. Daardoor zal schoolgaande jeugd nog tot eind september de omleiding lang de industriezone TTS moeten volgen.

“Klopt niet” stelt hoofdcommissaris Katty De Bruyn. “De officiële wegomlegging is net zoals in juni voorzien via de Dendermondse Steenweg of de Doornstraat.”

Via de omlegging van de Doornstraat moet de schoolgaande jeugd dan wel langs het gevaarlijke punt van Eigenlo passeren.

Ook aan het kruispunt van de Eigenlostraat en De Laarstraat is, wat de zone Kruibeke-Temse betreft, geen extra politie voorzien tijdens de spitsuren.
“Want dat kruispunt ligt op grondgebied van Sint-Niklaas”, klinkt het.

“Op 1 september start trouwens het project ‘Terug naar School’ van de zone Kruibeke-Temse. “Er zullen dan extra controles zijn in de omgeving van de scholen op ons grondgebied.”

Aan het kruispunt van de Eigenlostraat en de Laarstraat (richting TTS), waar het tijdens de spitsuren bijzonder druk is, is politie Sint-Niklaas bevoegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *