Gouden Bruiloft Maurice Ivens en Marie-Jeanne Thierens

TEMSE – In de Veldstraat vierden Maurice Ivens en Marie-Jeanne Thierens samen met familie hun 50-jarig jubileum. Burgemeester Hugo Maes ging langs om het echtpaar te feliciteren.

Maurice en Marie-Jeanne huwden in Temse op 23 juni 1972. Maurice was werkzaam in het grondstoffenmagazijn van Nutricia als beheerder tot zijn pensioen. Marie-Jeanne was garante in een bakkerswinkel en werd later onthaalmoeder.

Het echtpaar heeft 3 dochters ( Tanja, Saskia en Brenda) 2 kleinzonen en 4 kleindochters.

Maurice is in gans Vlaanderen bekend als een hobbykweker van valkparkieten. Dagelijks houdt hij zich een paar uur bezig met deze parkieten om ze af te richten en tam te maken. Wie graag eigenaar wordt van zo’n parkiet kan bij Maurice altijd terecht. Marie-Jeanne is een bezig bij, een helpende hand bij familie, vrienden en buren. Over de middag speelt ze graag boterham-moeke bij de kleuters in de school op Velle.

Het echtpaar woont in de Veldstraat 315 te Temse. De attenties van het Koninklijk Paleis en van het gemeentebestuur werden overhandigd door burgemeester Hugo Maes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *