Man zwaargewond bij arbeidsongeval in bakkerij

TEMSE – Bij een arbeidsongeval bij ML Bakkerij in de St-Jorisstraat is een man maandagnacht gewond geraakt. Hij kwam vast te zitten in de kneedmachine in de bakkerij.

De hulpdiensten werd rond 00.30 uur ’s nachts opgeroepen nadat een arbeider, die in de bakkerij aan het werk was, met zijn arm in een machine vast was komen te zitten. Een ziekenwagen en mugteam kwamen ter plaatse, net als politie en brandweer.

Die moest het slachtoffer met hydraulisch materiaal bevrijden uit zijn benarde positie. De man werd vervolgens met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet duidelijk.
(Bron+foto: HN/Ivan Elegeert)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *