Het Zomert weer onder den Toren

TEMSE – Op dinsdagen 3, 10, 17, 24 en 31 augustus zijn er weer beiaardconcerten in Temse. De beiaardier, Joannes Thuy, zal telkens van 20 tot 21 u. een concert verzorgen op de 40-klokken beiaard van het gemeentehuis op de Markt.

Je kan de beiaard beluisteren op de horecaterrassen en in de ruime omgeving. Het concert wordt live in beeld gebracht op TV-schermen beneden aan het gemeentehuis. Bij regenweer is het concert te volgen in de feestzaal van het gemeentehuis. Kijken en luisteren kan ook via live streaming op http://www.desleutels.be.

Luisterwedstrijd op 10 en 24 augustus

Op 10 en 24 augustus wordt er een luisterwedstrijd georganiseerd. Wie herkent de eerste 10 nummers van het concert?

Het Zomert onder den Toren

Op 10 augustus zijn het liedjes met de naam van een stad in de titel. Nummer 1 krijg je cadeau: New York New York van Frank Sinatra.

Op 24 augustus zijn het muzieknummers van films en TV-series. Ook nummer 1 krijg je hier cadeau: The Muppet Show.

Deelnemen doe je door de oplossingen (= de 10 plaatsnamen of de 10 film- en TV-serietitels), je naam en adres naar beiaard.temse@gmail.com te mailen. De persoon met de meeste juiste antwoorden per wedstrijdavond wint een streekproductenpakket (bij ex aequo trekt een onschuldige hand de winnaar; max. 1 pakket per winnaar; slechts 1 deelname per persoon per wedstrijdavond).

Beiaard Jukebox op 31 augustus

Bij het laatste concert op 31 augustus is er Beiaard Jukebox, muziek op verzoek dus. Stuur vooraf je favoriete liedje of nummer naar het e-mail adres van de beiaard. Niet elke muziek kan uitgevoerd worden op de klokken maar de beiaardier doet zijn best!

Deze beiaardconcerten zijn een organisatie van de Cultuurdienst Temse met medewerking van De Sleutels vzw.

Beiaardier Johannes Thuy laat het in augustus zomeren onder den toren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *